Fabrika e kompletuar për prodhimin e Akullores
Prodhuesi: Ice com GmbH
Modeli: VOJTA Ice Cream Equipment
Viti i ndërtimit: 2016
Orari i punës: 350 orë
Formatet e produktit: STICK AKULLORE, KOHA WAFFLE, KUPA WAFFLE, MINI VIENETTA
PËRSHKRIMI EXTRUPTIONICAR1
) -ML për prodhimin e akullores me/pa shkopinj.
Kapaciteti (pcs/h) = 4000.
Dimensionet e jashtme të dhomës së ngrirjes (LxWxH): shikoni vizatimin në skedarin e bashkangjitur.
Koha e ngrirjes së produkteve: 15 - 40 minuta.
Përmasat e tabakasë: 151.4 x 180 mm.
Lartësia e produktit (maksimumi): 150 mm kur vendoset në vrimat e tabakasë, ose 60 mm kur vendoset në sipërfaqen e tabakasë.
2) Ngrirës me veprim të vazhdueshëm CF400
CF400 ngrirës automatikë të vazhdueshëm (2 komplete), kapaciteti: 400 l/h.
- Dizajni inovativ dhe kompakt i ngrirësit e bën shumë më të lehtë instalimin dhe funksionimin
- Dy nivele të përparme shmangin ndërhyrjet nga pompat e kontrolluara nga operatori
- Tubacionet e produktit nuk ndërhyjnë në funksionimin
- Akullore me cilësi të lartë të vazhdueshme
- Mirëmbajtje e lehtë dhe akses i lehtë për të gjithë komponentët.
3) PAJISJET PËR GATIMIN E PËRZIERJES SË Akullores “MIXING PLANT HTST-600”
- Pajisje për përgatitjen e përzierjes për prodhimin e akullores HTST (cikli i plotë)
- Kapaciteti: 600 litra përzierje në orë
- Presioni i punës së homogjenizuesit 200 bar
- Temperatura e pasterizimit +85°C / +90°C
- Koha e pasterizimit në spirale është 40 sekonda
- Kursime të larta energjie me rikuperim efikas të energjisë deri në 72% krahasuar me sistemet e birrës në grup
4) Kapaciteti i maturimit 1200 l - 2 grupe
5) Rezervuari i maturimit 600 l - 4 komplete
6) Kompresor ajri KAESER me dehumidifikues - 1 komplet
7) Gjenerator i ujit të akullit - 1 set
8) Kulla ftohëse - 1 komplete.